
A Centrál csapat
Ismerjen meg minket!
Szabó Timi
2016-ban csatlakozott a cégcsoporthoz, és 2022 decemberétől a Centrál Kávéház csapatát erősíti rendezvényszervezőként. Munkájában a pozitív ügyfélvisszajelzések és a "hogyan igen" szemlélet motiválják. Maximalista hozzáállással igyekszik minden eseményt úgy megszervezni, hogy az ügyfelek valódi vendégként élhessék meg a Centrálban töltött időt. Hisz abban, hogy egy rendezvény nem csupán esemény, hanem élmény, amely hosszú távú emlékeket hagy a résztvevőkben.
Marton Médea
Több éve foglalkozik vendéglátással, és 1,5 évvel ezelőtt csatlakozott a Centrál Kávéház csapatához. A kávéházon belül a barista vonalat erősíti, és a kávék készítésében érzi magát kiteljesedve. A kávék iránti elhivatottsága inspirálja arra, hogy a vendégek átélhessék a kávéház misztikus auráját. Arra törekszik, hogy minden egyes vendég átélhesse azt az élményt, amit ő maga is nyújt a szakmájában.
Molnár Lilla
Egyetemi tanulmányai mellett kezdte pályafutását felszolgálóként, majd egyre több tapasztalattal bővítette tudását. Mindezt lassan már 5 éve, cégcsoportjuk egységein belül. Az évek során a rendezvények világában találta meg a szenvedélyét, amely mára a munkájának középpontjává vált. Jelenleg event managerként tevékenykedik, ahol a rendezvények zökkenőmentes kivitelezésében játszik kulcsszerepet. Legyen szó kisebb összejövetelről vagy nagy volumenű céges rendezvényről, munkája során arra törekszik, hogy az események tökéletes élményt nyújtsanak a résztvevőknek, és megfeleljenek mindenki elvárásainak.
Hotea Raul Benjamin
Úgy érzi, azon kevesek közé tartozik, akik megtalálták azt a szakmát, amiben egész életükben dolgoznának. A Centrálban a cukrászat olyan szintjét és világát űzheti, amely mindig is érdekelte, és amelyben látta a jövőjét. A francia desszertek és tányérdesszertek aprólékos, elegáns oldalát érzi a magáénak. Szereti a kihívásokat és a cukrász szakma határainak feszegetését, akár új ízek kombinálásával, akár a technológiák összevegyítésével.
Tóth Eszter
2016-ban csatlakozott az Eventrend cégcsoporthoz, ahol irodai feladatok ellátásával kezdte pályafutását, majd 2022 óta a Centrál Kávéház csapatának gazdasági vezetőjeként támogatja a napi operatív tevékenységeket. Munkáját a maximalizmus jellemzi, és elkötelezett abban, hogy segítse a vezetői csapatot és a munkatársakat. Szereti a kihívásokat és az új ötletek megvalósítását, miközben különösen fontosnak tartja, hogy a munkahelyi légkör összetartó és kellemes legyen mindenki számára.
Varga Péter
Péter, akit kollégái Vikingnek szólítanak, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás világában. A szakmai fejlődés érdekében bejárta a ranglétrát, és így jutott el a jelenlegi pozíciójához. Péter és kollégája hosszú évek közös munkája során váltak igazi csapattá, amely ma is harmonikusan és természetesen működik együtt. Kölcsönösen kiegészítik és erősítik egymást, ezáltal biztosítva a konyha gördülékeny működését.
Ötvös János
János, becenevén Csöpi, közel 15 éve dolgozik a vendéglátásban, ez idő alatt számos étterem konyhájában megfordult, és mindenhol megküzdött a szakmai ranglétra fokozataival, hogy minél több tudásra és tapasztalatra tegyen szert. Szilárd meggyőződése, hogy egy konyha csakis erős csapatmunkával és kiváló vezetőkkel működhet igazán hatékonyan. János és kollégái között különleges összhang alakult ki a sok közös munka során, amely most is a Centrál konyhájának egyik legnagyobb erőssége.
Takács Judit
Judit több, mint 14 éve dolgozik cukrászként, mestercukrászként 2016 óta. 4 éven át a Művészetek Palotája vezető cukrásza volt. Szeret új alapanyagokkal, formákkal, ízekkel és színekkel játszani; a letisztultság, az eredetiség, a kreativitás és a precizitás jellemzi leginkább. A Centrál Caféban az újranyitás óta gondoskodik a legfinomabb cukrászati különlegességekről.
Ványik Ádám
Több, mint 13 éve dolgozik a szakmában, megfordult fine dining és street food éttermekben is, valamint különböző rendezvényhelyszíneken. Ezeken a helyeken szerzett tapasztalatait és tudását ötvözi itt, a Centrál Grand Caféban. Fontosnak tartja a csapatban való összetartást, ahol együtt, egy cél érdekében alkotnak valami igazán rendkívülit. Ádám 2022 óta erősíti az Eventrend csapatát.
Gácsi Gergő
Több mint 15 éve dolgozik a vendéglátásban, a tudását és tapasztalatát nagyrészt külföldön szerezte. Anglia, Görögország és Ciprus több 5 csillagos szállodájában, illetve neves éttermekben is dolgozott kiváló szakemberek kezei alatt. A cégcsoporthoz hazaköltözése után azonnal csatlakozott, ahol éveken át a BRKLYN csapatát erősítette, először mint felszolgáló, majd nem sokkal később mint VIP manager. Fiatalos, lendületes és progresszív gondolkodás és csapatépítés jellemzi a leginkább.
Tóth Gábor
Több, mint 2 éve üzletvezetőként segíti a Centrál működését. Előtte a vendéglátáson belül rengeteg helyen megfordult, közel-keleti éttermektől kezdve az éjszakai szórakozóhelyekig. Az Eventrend kötelékében már több éve dolgozik kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Több új helyet segített már a megnyitásban és beindulásban. Szereti a kihívásokat és a változatosságot. Munkáját a maximalizmus és az új trendek ismerete jellemzi.
Szemők Gergő
Szemők Gergő több mint 20 éves vendéglátós tapasztalattal a háta mögött jártas szakemberként érkezett a Centrál Kávéház csapatába. A kávékészítés fortélyait egészen Sydney-ig utazva sajátította el, ahol a helyi kultúra és a különleges technikák alakították ki egyedi stílusát. Gergő hisz a folytonos fejlődésben, a kissé meghökkentő, mégis lenyűgöző újításokban, valamint abban, hogy egy jó reggeli kávéval indul igazán jól a nap. Külföldi kalandjai után immár két éve erősíti a Centrál csapatát, ahol pozitív energiája és lendülete folyamatosan hozzájárul a sikerhez.