Bár az időjárás eddig nem igazán korbácsolta fel bennünk a forró finomságok iránti vágyat, a meteorológusok szerint nyugodtan készülhetünk némi zimankóra. És ha már a Centrál Kávéházban megörvendeztetjük magunkat az átmelegedés élményével, megízlelhetjük a legfrissebb desszertkreációkat is!
Házi készítésű kávészirupokkal rukkolt elő a Centrál Kávéház nagyon lelkes csapata, hogy még izgalmasabbá tegye a kávézás pillanatait! A felár nélkül kérhető különlegességek minden kávétípushoz passzolnak, igaz, fűszerezésüknek köszönhetően inkább a téli ízek sorába illenek. A sütőtökös-vaníliás-fahéjas és diós-karamellás szirupok gondoskodnak arról, hogy azt idd, amit szeretsz, de mégis új megközelítésben, színesebbé és könnyebben elviselhetőbbé téve az év legborongósabb időszakát!
És ha már a Centrálban ülsz és nyitott vagy az új ízekre, a kísérletezésekre és a finomságokra, mellesleg meg is érdemled, hogy egy kicsit bűnözz, akkor ki ne hagyd a legújabb desszerteket! Klasszikus kávéházi cukrászkínálatunkban találod a Gesztenye mousse-t birsalmával és Vilmoskörte mousse-t tonkababbal. E két mennyei finomság tökéletesen illeszkedik a Centrál által képviselt magas minőségű desszertek sorába, ízben pedig különlegességet, felfrissülést és elégedettséget hoznak a szürke mindennapokba.